Schooltijden

Met ingang van dit schooljaar werken we met het continurooster, het zogeheten vijf-gelijke-dagen model. De kinderen blijven over op school.

Alle groepen gaan tenminste 940 uur naar school. De ochtendpauze is van 10.15 tot 10.30 uur en de middagpauze, inclusief lunch, van 12.00 tot 12.30 uur. We eten samen in de klas.

Lestijden groep 1 t/m 8 van 8.30 tot 14.00 uur.

Zo gaan we de school binnen:

• De kinderen mogen in school hun schoenen aanhouden. Laarzen, klompen e.d. moeten wel uitgedaan worden in het halletje.
  • Vanaf 8.15 mogen de kinderen de school binnengaan. Jassen in de luizencape, tassen in de kast plaatsen en naar de klas gaan. De leerkracht is in de klas.
  • Kinderen van groep 3 t/m 8 gaan zelfstandig, zonder ouders, naar het klaslokaal.
  • We lopen en spreken rustig in de school.
  • In de klas is keuzewerk dat de kinderen kunnen gaan doen.
  • Binnenkomen betekent ook binnen blijven. Er mogen geen tassen e.d. meer in school gebracht worden om daarna nog naar buiten te gaan.
  • Als een kind spullen bij zich heeft en buiten wil blijven, moet het die bij zich houden of bijv. in het fietsenhok neerleggen.
  • Op het plein en bij de ingang van de school zal de directie of de leerkracht van groep 8 toezicht houden.