aanmelden nieuwe leerling

U bent op zoek naar een school voor uw kleuter, die voor het eerst naar school gaat. Of omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen en een andere school zoekt voor uw kind(eren).

Uiteraard wilt u dan graag weten welke school bij uw kind én uzelf past.

Op onze website vindt u alle informatie over onze school. Waar we voor staan, wat we belangrijk vinden, wat onze regels zijn en hoe we werken. Maar ook krijgt u een impressie hoe het toegaat in de groepen. Ook via onze twitterpagina, zie de knop bovenaan deze pagina.

Wilt u graag zelf de sfeer proeven en uw vragen stellen?
neem dan contact op met de directeur, Idzard Silvius

Via de telefoon: 0516-462400

Of via de mail: directie.kanschool@debasis.frl
Hij geeft u graag een rondleiding door de school.

Heeft u al besloten om uw kind in te schrijven op De Mr. J.B. Kanschool. Dan graag op de volgende link klikken om uw kind(eren) via online aanmelding nieuwe leerling in te schrijven. U vindt hier de regels voor plaatsing en toelating van leerlingen. Deze regels gelden voor alle schoolbesturen in Nederland.

U bent van harte welkom!