Nieuws

Huub van Doorn

Leerling

“Kikkers op je hand”

Ik vind het gezellig en leuk op school. Bijvoorbeeld omdat ik de meesters en juffen aardig vind. Maar ook omdat er leuke dingen zijn. Sinterklaas, Sint Maarten, muziek op school, feesten. Daar hou ik wel van, feestjes en muziek. Ik heb een schoolbandje opgericht waarvan ik de drummer ben. We hebben een basgitarist en iemand op elektrische gitaar en kunnen nog wel uitbreiden met een zangeres of iemand op een keyboard. En dan willen we natuurlijk graag op school optreden. Wie weet kan dat nog eens op een feestje.

Wat ik verder super vind, is om de natuur in te gaan met boswachter Fenna. Zij laat ons altijd hele leuke dingen zien of opdrachtjes doen. Dan gaan we het bos in of met een schepnetje in het water vissen naar diertjes. Dan mogen we proberen te ontdekken wat het voor waterdiertjes zijn. We zijn altijd heel blij als we een kikker hebben gevangen. Die kun je dan op je hand laten zitten. Dan gaan de meisjes gillen. Dat vind ik wel lachen.

Bij onze school hebben we een voetbalveld en een groot plein, schommels en een panne kooi. Dus we kunnen veel spelen, maar er moet ook wat geleerd worden natuurlijk. Ik vind het mooi dat we veel lessen op de iPad hebben en daar ook opdrachten op kunnen doen. Ik vind woordenschat leuk. Ik lees zelf heel veel, ook stripboeken. Verder hou ik van lego om daar huizen of een heel dorp van te maken. Later wil ik graag barkeeper worden. Dat lijkt me wel gezellig. Met mensen praten, een biertje inschenken of een cocktail maken. En als dat niet lukt, word ik automonteur.

Deel deze pagina