Onze School

Culturele activiteiten

Wij vinden culturele activiteiten erg belangrijk als school. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Atelier Majeurs uit Heerenveen. Onder schooltijd worden bijvoorbeeld projectmatig creatieve lessen aangeboden of vakdocenten ingevlogen voor muziek, drama of expressie. Daarnaast biedt Atelier Majeurs een naschools aanbod, waar kinderen geheel gratis 4 x per activiteit aan mogen deelnemen. Na schooltijd kun je denken aan judoclinics, freerunning, muzikale Playground, Natuuratelier, naaiatelier en nog veel meer. Hierbij vindt uitwisseling van kinderen plaats binnen de Oosthoek-scholen, zodat meer kinderen van meer acitiviteiten gebruiik kunnen maken en de onderlinge relaties versterkt worden.